Tierrafino  

Kleur en stuc in één

Tierrafino is een natuurlijke leemfinish, ontwikkeld voor het afwerken en verfraaien van binnenmuren in woon- en werk- ruimten. Muren behandeld met Tierrafino ogen stijlvol en stralen rust uit.Een Tierrafino-muur is van dichtbij te herkennen aan een subtiele, levendige structuur.Tierrafino leemfinish is een 100% natuurlijk bouwmateriaal, samengesteld uit verschillende soorten zand en gekleurde klei.

De grondsoorten worden uit diepe aardlagen gewonnen en komen uit verschillende klei- en zandgroeven in Europa. Ze zijn gegarandeerd onvervuild.Tierrafino bevat geen enkele chemische toevoeging of kleurpigmenten. De hechtcapaciteit, de duurzaamheid en kleurechtheid zijn alle natuurlijke eigenschappen.

Tierrafino is niet brandbaar ei ia qua sterkte te vergelijken met kalkmortelstuc.Tierrafino is in vijf verschillende standaardkleuren te verkrijgen.

Deze kleuren zijn op elkaar afgestemd, zodat iedere combinatie mooi is.De standaardkleuren,Delphi-wit, Romeins oker, Djenné-rood, Iquitos-groen en Gomera-grijs, kunnen ook uitstekend met elkaar gemengd worden.

Meester stukadoor Siem Oosterman verteld u graag over alle mogelijkheden.


(placeholder)